• Facebook Social Icon

Tømrermester KENT HAYSEN 

Koldingbjerg 19

6000 Kolding 

CVR. NR. 37750735
 

Tag

Vi kan alt indenfor tag og samarbejder med blandt andet arkitekter, VVS'ere, murere og tagteknikere og kan bygge eller renovere alle former for tag og tagkonstruktioner.

Ring 21727849 for den bedste og billigste løsning for dig.

 

Lofter

Vi udføre alle tømreropgaver. Vi elsker specialopgaver hvor vi kan få fagligheden udfordret. Så ring 21727849, hvis du har en opgave lidt udover det sædvanlige - og få den bedste og billigste løsning.

 

Vinduer og døre

Vi renovere døre og vinduer - eller tage mål og isætte helt nye. Du kan enten selv stå for indkøb af materialer eller du kan lade os tage mål og bestille de ønskede modeller.

Ring på 21727849 og få den bedste og billigste løsning for dig.

 

Gulve

Vi lægger nyt gulv i dit hjem. Dette gulv er lagt på én dag. Har du brug for rådgivning til isolering af gulv eller materialer? Så bare ring 21727849.

 

Sommerhuse

Vi har renoveret mange sommerhuse både med småreperationer men også større ombygninger. Ring 21727849 hvis du har brug for rådgivning eller et prisoverslag på at få renoveret dit sommerhus.

 

Træterrasser og overdækninger

Hvis sommeren vil det, så er terrasen det sted, vi danskere opholder os det meste af tiden.Vi er eksperter i at lave træterrasser og kreative løsninger til terrasseoverdækninger. Ring for rådgivning og eller et tilbud på 21727849.

Du kan også finde inspiration til din nye træterrasse her.

 

Løsninger til erhverv og domicil

Vi har de sidste 25 år udført mange opgaver indenfor nybyg og renovering.af erhverv/domiciler. Ring 21727849 for rådgivning eller et tilbud på en opgave.

 

Mindre opgaver

Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Har du en dør, der skal skiftes, et hegn som du vil have en smart løsning på og have sat op eller noget helt andet? Så ring 21727849 og hør, hvordan opgaven kan løses bedst og billigst for dig.

 

Køkken

Skal du have renoveret dit køkken, og har du udset dig fx et IKEA-køkken men tør ikke selv binde an med at montere det? Så ring til os. Vi har samlet mange IKEA-køkkener og ved, hvordan de skal "ha det", så det ikke tager for lang tid at blive færdig med det nye køkken.